۱۳۸۷ مهر ۲۳, سه‌شنبه

نصفه پر سريال حضرت يوسف را ببينيد !

نصفه پر سريال حضرت يوسف را ببينيد !


 



 


نمی دانم چرا ما ایرانی ها عادت به ایراد گرفتن از زمین و زمان داریم . یعنی یادمان داده اند بیشتر از این که نصفه پر لیوان را ببینیم ، توجهمان به نیمه خالی لیوان جلب می شود و فوری می گوییم : چرا نصف لیوان خالیست .


حالا این جریان درباره سریال یوسف پیامبر(ع) اتفاق افتاده است . از روز اولی که پخش این سریال شروع شد جماعت منتقد و به اصطلاح منتقد شروع کردند به ایراد گرفتن و عیب گذاشتن بر سکانس به سکانس این سریال . برخی هم افتادند به جان نویسنده های آن که اصل داستان حضرت یوسف به درستی بیان نشده است و نتوانسته اید این سریال را مطابق روایات قرآن درست کنید .


البته من منکر این موضوع نیستم که این سریال با توجه هزینه های هنگفتی که صرف آن شده است ، از ضعف های فراوان و بعضاً ملموسی رنج می برد ، اما این موضوع را نیز نمی پذیرم که افراد مختلف اظهار نظرهای بعضاً توهین آمیز خود را به نام نظرهای منتقدانه از طریق رسانه های مکتوب و غیر مکتوب منتشر کنند. به عقیده من – که تنها به عنوان مخاطب نظر می دهم و عنوان دیگری – این سریال با تمام ضعف های خود توانسته است توجه بسیاری از مخاطبان تلویزیون را جلب کند و ساعت 10 تا 11 جمعه شب تعداد بسیاری را روبروی جعبه جادویی میخکوب کند .


دکور این سریال با توجه به تمام کمبود های حرفه ای ما در ایران خوب طراحی و ساخته شده است . همچنین لباس های استفاده شده در این سریال هم با توجه به همان کمبود ها در نوع خود جالب از آب در آمده اند .


توجه داشته باشید که بطور حتم طراحان لباس و چهره پردازان سریال حضرت یوسف بیشتر از من و شما در کارشان حرفه ای هستند و می دانند که مصریان چند هزار سال پیش از میلاد مسیح چگونه لباس می پوشیدند و از چه آرایش هایی استفاده می کردند ، اما آیا می توانستند چنان لباس ها و آرایش هایی را به کار ببرند .


نتیجه اش هم می شود صحنه ای که زلیخا پیراهن یوسف را از پشت پاره می کند ، که بیننده از این که یوسف چند پیراهن را روی هم پوشیده است به خنده بیافتد .


 



 


بهتر است بعضی از دوستان به جای این که به موز خوردن مصری ها در سریال ایراد بگيرند که آن زمان موز نبوده و چه و چه ، منتظر باشند تا حداقل این سریال به پایان برسد و بعد بحث های کارشناسی راه بیاندازند . در این مملکت کارشناس هم که فراوان است .


مهم این است که اکنون زمان ایراد گرفتن از سریال در حال پخش نیست ، الان باید به این موضوع فکر کرد که ساخت چنین پروژه عظیمی چرا به کارگرادانی کاردان تر از جناب آقای سلحشور سپرده نشد و چرا در ساخت این سریال از افراد متخصص تری استفاده نشد .


اين طور كه پيداست اين سريال كه در طول مدت 10سال ساخته شده است ،‌ نزديك يك سال مهمان خانه هاي مان خواهد بود ،‌پس خواهش می کنم ایراد نگیرید ، طعنه نزنید و فقط نگاه کنید ،‌شاید شما هم خوشتان بیاید .


 


پي نوشت :‌ در حضرت یوسف 180 بازیگر بازی می‌کنند که محمود پاک‌نیت، کتایون ریاحی، فرشته سرابندی، جعفر دهقان، فرامرز مهرجو، زهرا سعیدی، مریم بخشی، سودابه علیپور، کورش زارعی و ... از آن جمله‌اند. مجید میرفخرایی مدیر هنری، مرحوم رسول احدی مدیر فیلمبرداری، فرهاد علیزاده آهی طراح صحنه و سعید ملکان طراح چهره‌پردازی با پروژه همکاری کردند. رضا استادي – از منتقدان خوب سينما و تلويزيون – هم در دوره اي به عنوان رييس روابط عمومي با اين پروژه همكاري داشته است .(پس حتماً اين سريال را بايد ديد)

۳ نظر:

محمد گفت...

بابا اینها مریض هستند.شما چرا تو وبلاگت می یاری؟

آژانس ايران خبر گفت...

آژانس ايران خبر در راستاي خبررساني و انتشار اخبار دقيق فعاليت مي كند.
در آژانس ايران خبر مي توانيد علاوه بر دسترسي به اخبار ايران, جهان و خاورميانه از صفحات مختلف: فرهنگي, هنري, علمي و تكنولوژي , سرگرمي, فيلم و صوت و... ديدن كرده و لينك كنيد.
از كليه دوستداران خبرگزاري آژانس ايران خبردعوت مي كنيم از اين پس براي مشاهده آژانس ايران خبر به اين آدرس مراجعه كنند:
آدرس خبرگزاري:
www.iran-newsagency.com
لطفا مارا لينك كنيد
جهت عضويت در سايت به آدرس زير مراجعه
كنيد و عضو شويد
http://groups.google.com/group/iran-ina

زهرا باقری شاد گفت...

اصلا باهات موافق نیستم اقای نعمتی.خیلی چیزها می تونه از مردم انبوه خلق بسازه و اونها رو پای تلویزیون بشونه این که دلیل بر تایید یک سریال نمی شه. تو خودت هم بالاخره انتقاد کردی حالا از انتخاب کارگردان. به هر حال هرکسی در هر وادی یک وظیفه ای بر عهده داره و نمی شه همه رو ملزم ساخت که تنها از یک بعد انتقاد کنند. ضمن اینکه بیشتر این انتقادات هم اتفاقا بر سر مهترین بخش کاستی های این سریال است . مردم که کور نیستند عزیز من که عقلشون به لباس و آرایش نرسه. اون قضیه انتخاب کارگردان به هر حال از دایره دید همه مردم مورد غفلته چون اصولا این مساله به نخبگان مربوطه نه به مردم. اما خواهشم اینه که تو به عنوان یک روزنامه نگار حق اظهار نظر درباره نیمه خالی لیوان رو از مردم نگیری. می دونم تکرار انتقادات خسته کننده است اما باور کن این حرف ها ناشی از اینه که آقایان مردم رو کلهم بی شعور تلقی می کنند .